Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel 033 943 150

BBI - sprat 0
od 10h - 18h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel 951 559

Ostvarite svoj san i intenzivni osjećaj slobode uz školu letanja SBA!

Priuštite sebi taj magični momenat i nesumnjivo najbolji osećaj koji ćete ikada doživjeti po specijalnoj cijeni od 119 KM umjesto 238 KM  za let gyro od 30 min.

Napomene

  • Let gyro od 30 minuta i Panoramski let
  • Ponudu iskoristite do kraja godine uz prethodnu rezervaciju u skladu s raspoloživosti i vremenskim uslovima
  • Vaučer je za jednu osobu 
  • Obavezna je rezervacija termina na broj 061-146-087 ili email info@sbaviation.ba 
  • Vaučeri se ne mogu stornirati
  • Web: www.sbaviaton.ba

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Od kako postojimo, sanjamo i maštamo o tome da poletimo kao ptice. Naši mitovi i legende su prepuni te tematike, a jedan od najčuvenijih mitova u istoriji čovječanstva – onaj o Dedalu i njegovom sinu Ikaru – posvećen je upravo našoj želji da budemo slobodni kao naši leteći prijatelji. 


- Priuštite sebi taj magični momenat i nesumnjivo najbolji osećaj koji ćete ikada doživjeti po specijalnoj cijeni od 119 KM umjesto 238 KM za let gyro od 30 min. 


Opis ponude

Letenje je ideja koja zaokuplja ljudski um od davnina, njome se bavio čak i Leonardo da Vinči. Mnogi su pokušavali mahanjem krilima da polete. Ali, tek je izumitelj ruske aerodinamike Nikolaj Jegorović Žukovski u jednom svom naučnom dijelu napisao:  "Čovjek nema krila i po odnosu težine svog tijela i težine svojih mišića on je 72 puta slabiji od ptice. Mislim da će čovjek ipak poletjeti oslanjajući se, ne na snagu svojih mišica, već na silu svog razuma.”

A onda su braća Wright prvi put poletjela 1903 godine, i od tada, ljudi su kreirali mnogobrojne tipove aviona. Svaki od njih je morao da se suoči sa četiri iste sile: potisak, težina, pogon i otpor (trenje) i svaki od njih je takođe morao da odgovori izazovima održavanja stabilnosti i kontrole.  Sada su naše letjelice brže od zvuka, pobjegle Zemljinoj gravitaciji i vinule se u Svemir, neke su se zadržale u Zemljinoj orbiti, istražuju svemir i nadgledaju nas „odozgo“. A neke letjelice su napravljene da običnom čovjeku ostvare iskonski san – da leti.

 

Naša misija je da svim kandidatima-polaznicima škole, zaljubljenicima u letenje, obezbjedimo dinamične sadržaje, uz pomoć visoko kvalifikovanog osoblja, moderne i sigurne opreme. Svi u SBA školi, a posebno naši odgovorni i sigurni piloti, potpuno su posvećeni održanju avijacije u BiH.

marketing

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.