Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel 033 943 150

BBI - sprat 0
od 10h - 18h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel 951 559

Brač - Idealan proljetni odmor na otoku sunca, kamena i mora! (za 4 osobe)

Platite samo 240 KM za tri noćenja za do 4 osobe uz boca vina kao znak dobrodošlice u apartmane Melisa!

Napomene

 • Ponuda uključuje 3 noćenja u studio apartmanu za do 4 osobe + boca vina
 • U ponudu uključeno:
  - besplatan parking
  - roštilj u dvorištu
 • Rok važenja vaučera je od 29.04 do 07.05.2017. godine
 • Obavezna provjera raspoloživosti na mail igmandoo@bih.net.ba ili na broj telefona 061/471-762
 • Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko se isti nije iskoristio u naveenom periodu iskoristivosti ili ukoliko je kupac napravio rezervaciju a nije došao ili otkazao najmanje 72h prije
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Apartmani Melisa nalaze se u Sumartinu, otok Brač, na samo pet minuta hoda-cca 100 m od glavne šetnice. Predstavljaju idealno mjesto za odmor od gradske buke. Svi apartmani su moderno opremljeni, te posjedjuju kuhinju, kupatilo sa tuš kadom, spavaću sobu i balkon/terasu.  Gosti imaju na raspolaganju besplatno korištenje grilla/roštilja,klime i interneta. Objekat ima veliko dvorište od cca 1000 m2, pogodno za boravak djece, u kojem se nalazi i parking za deset vozila. Centar grada,šetnicom uz plažu, udaljen je svega 500 m, u kojem se nalaze divni restorani i caffe barovi.

Opis ponude

Otok kamena, sunca i mora, najveći je među otocima srednje Dalmacije. Brač je otok strmih obala i surih hridi, ali i predivnih plaža među kojima je najpoznatija Zlatni Rat, spektakularni prirodni dragulj. Krš i makija izmjenjuju se s plodnim poljima u unutrašnjosti i borovim šumama na otočnim uzvisinama.
Brojna otočna naselja raštrkana obalom i unutrašnjošću otoka Brača kao kameni spomenici skrivaju bogatu baštinu dugih stoljeća prošlosti.

Otok Brač je kroz povijest mijenjao brojne gospodare no specifični je brački kamen i danas ostao postojani svijedok duše otoka. Dijelić te duše ugrađen je u neke od najznačajnijh građevina prošlosti (Dioklecijanova palača) i sadašnjosti (Bijela kuća u Washingtonu).
Sve brojniji posjetitelji, kojima je dolazak olakšan izgradnjom zračne luke, teško odolijevaju specifičnom šarmu ovoga otoka koji ima toliko toga ponuditi.

marketing

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.