Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel 033 943 150

BBI - sprat 0
od 10h - 18h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel 951 559

Sardinija, odmor s pogledom na kristalno plavo more zaljeva Arzachena

8 sunčanih dana na predivnoj Sardiniji za dvije osobe (od utorka do utorka)

Napomene

 • Sedam noćenja u apartmanu za dvije osobe
 • Uključena je voda, struja i plin
 • Sedmično čišćenje (osim kuhinje) i sedmično mijenjanje peškira i posteljine
 • Korištenje bazena
 • Parking
 • Period iskoristivosti je od 12.04.-30.05.2017.
 • Obavezna rezervacija i provjera raspoloživosti na email booking@titibi.it prije kupovine vaučera
 • Vaučer vrijedi za dvije osobe
 • Doplata za dodatni krevet je 56 eura po osobi za sedam noćenja
 • Doplata za krevetić za bebu je 56 eura
 • 150 eura je depozit pri chek in-u, koji će biti vraćen pri izlasku iz apartmana
 • Vaučeri se mogu spajati
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Sardinija je predivni netaknuti otok u sredini Sredozemnog mora, na istoj geografskoj širini kao Rim. Portolaconia Residence se nalazi unutar Tanca Manna kompleksa, na sjeveroistočnom dijelu otoka, na putu između slikovitih sela Cannigione i Palau, s pogledom na magični zaljev Arzachena.

Iz Portolaconia Residence možete uživati u prelijepom pogledu prema Baia Sardinia i Costa Esmeralda, sve do otoka La Maddalena i Caprera.
Dinamični grad i luka Cannigione udaljeni su samo 2,5 km, sa širokim mnoštvo trgovina, sedmičnm marketom, šarmantnim restoranom i ogućnošću za svakodnevne vožnje brodom do La Maddalena arhipelaga.

- 8 sunčanih dana na predivnoj Sardiniji za dvije osobe (od utorka do utorka)

Opis ponude

Portolaconia Residence je dio Tanca Manna sela. Centar sela je prekrasan trg, mjesto okupljanja za večernje događaje gdje možete pronaći sve što vam je potrebno, od restorana, barova, sladoled salona, delikatesa, kafeterija, supermarketa, trafika, rukotvorina ili odjeće.
Postoje mnoge aktivnosti za uživanje u odmoru u Portolaconia. Tokom dana možete se sunčati na plaži, otići u šetnju, a dostupni su i brojni vodeni sportovi poput surfanja, vožnja kanuom, ronjenja, ili vožnja brodom. Jahanje je na 3km i golf na 19km.
Možete ići na jednodnevne izlete na prekrasni arhipelag La Maddalena, ili jedrilicom do otoka do korzikanske obale. Da osvježite odmor na moru, možete organizovati putovanje do Gallura ili do doma maslina.

U blizini rezidencije

Ostavljajući mjesto i skrećući lijevo, 10km sjeverno je Capo d'Orso spomenik prirode koji se izdiže visoko iznad okolnog područja.  "Bear Rock" je strateški orijentir u tom području na koji ćete doći da biste uživali u prekrasanom pogledu na Maddalena Islands, ali i na Korziku ako je vedar dan. Nekoliko kilometara dalje na sjeveru je Palau, živahan grad koji je povezan s kopnom La Maddalena otoka.

Na drugoj strani mjesta, skretanje u desno, 10km vožnje vodi do grada Arzachena koja nudi širok spektar spomenika koji datiraju iz doba neolita i koji također pokriva druge epoha i praistorijsku kulturu. Kultura pod nazivom "Gallurese" ili "Arzachena" nastala je na ovom području prije oko 3.500 godina prije naše ere.

SAVJET: Pogledajte letove jeftinih aviokompanija iz susjednih gradova

marketing

www.citydeal.ba

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.